AW på Dickens


Onsdagen den 8 februari, är det dags för årets första AW på Dickens.

17.00 är det startdags, Bandet går på scen 18.00. Glöm inte att boka bord på Dickens hemsida. Så du är garanterad sittplats.

Kvällens band

The Protocol består av musiker som funnits i Helsingborgs musikliv sen sent 60 tal. Björn Almquist (Lead git & Lead voc) och Lars Schill (trummor & lead voc)har spelat tillsammans sen 1984 i ett otal grupper i Hbg, som till exempel, UPA, Wayne Dexter och Stenen Kryper men även turnerat med Engelska musiker som, Mick Green från The Pirates, Huw Lloyd Langton från Hawkwind och Ray Majors från The Yarsbirds. De medverkade också på några CD`s med dessa musiker.

Lars Erik Hagman på bas & voc var med i anrika bandet Flavoured Soul från Helsingborg på 70 talet och har varit med i The Protocol från början.

Robert Meyer var med i Stenen Kryper från början, alltså sent 60 tal och spelade sedan i Beez sam några andra band som fallit glömska.

Alla har varit med i Stenen Kryper någon gång under årens gång!

Vi börjar 2023, med en nästan helt ny repertoar och nu blir det en hel del Beatles och som en liten parantes till Stenen Kryper, även någon Stones låt!

Välkomna